24 Φεβρουαρίου, 2016

Σας καλωσορίζουμε στο Συνέδριο του Ποταμιού!

Μάθετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες

Εδώ θα βρείτε το ​πρόγραμμα ​που θα ισχύσει για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Την κάρτα για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο θα την παραλάβετε από την κεντρική γραμματεία ​τις ημέρες του Συνεδρίου ​από τις​ 16:00​ το ​απόγευμα​ της Παρασκευής και μετά​. Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

Προσοχή(*): Η κάρτα θα σας δοθεί μέσα σε έναν φάκελο στον οποίο θα εσωκλείεται επίσης ο προσωπικός κωδικός σας (PIN) ο οποίος απαιτείται κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια ψηφοφορία μέσω της εφαρμογής (Το Ποτάμι e-Voting).

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή πληροφορία, σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί γραφείο πληροφοριών (Help Desk).

Πρόσβαση στο χώρο του Συνεδρίου

Το Συνέδριο πρόκειται να διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι).

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
https://topotami.gr/2o-sinedrio/
https://topotami.gr/event/to-anikto-sinedrio-tou-potamiou-sto-peristeri/

Η πρόσβασή σας με αυτοκίνητο μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

- Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Παρόδου Λεωφόρου Κηφισού στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Περιστέρι (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως) και συνεχίζετε ευθεία για περίπου 10΄. Στη διασταύρωση Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως με Θηβών, συνεχίζετε ευθεία με κλίση αριστερά στη διχάλα και μπαίνετε στην οδό Δωδεκανήσου. Αφού περάσετε 5 στενά (μετρώντας από δεξιά), το Εκθεσιακό Κέντρο θα βρίσκεται στο δεξί σας χερί.

- Από Λεωφόρο Αθηνών, στρίβετε δεξιά στη Θηβών. Συνεχίζετε ευθεία και στρίβετε αριστερά στην οδό Πελοπίδα. Περνάτε 3 στενά και στρίβετε δεξιά στην οδό Δωδεκανήσου. Μετά από 6 στενά (μετρώντας από αριστερά) θα βρείτε το Εκθεσιακό Κέντρο στο αριστερό σας χέρι.

Για πρόσβαση στο Συνέδριο με συγκοινωνίες, σας ενημερώνουμε ότι η πλησιέστερη στάση μετρό είναι αυτή του σταθμού Ανθούπολη (κόκκινη γραμμή).

Η​ Γραμματεία της ΚΟΕΣ​

Σχετικά