10 Ιουλίου, 2015

Ήρθε το τέλος των ψευδαισθήσεων

«Ο μόνος διαχωρισμός που επιτρέπεται να γίνει είναι μεταξύ των πολιτών που πληρώνουν τους φόρους και εκείνων που κλέβουν τους φόρους, μεταξύ των χρήσιμων πολιτικών και των αχρείαστων» είπε ο Γιώργος Αμυράς στην ομιλία του στη Βουλή.

«Ο πρωθυπουργός ζητά απόψε εξουσιοδότηση για μια συμφωνία που θα μας κρατάει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Εμείς ως Ποτάμι είμαστε έτοιμοι να τη δώσουμε και εκλαμβάνουμε την απουσία γραπτής δέσμευσης από τη κυβέρνηση, ότι η χώρα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, ως μία σιωπηρή επιβεβαίωση του αυτονόητου εθνικού θεσφάτου για την ευρωπαϊκή ταυτότητα των Ελλήνων» ανέφερε ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς στην ομιλία του στη Βουλή.

«Μέσα στη ζοφερή κατάσταση που ζούμε, με τις τράπεζες κλειστές, την αληθινή οικονομία να ματώνει και τους ανέργους να αυξάνονται, υπάρχει κι ένα μεγάλο καλό: το Τέλος των Ψευδαισθήσεων! Οδηγούμαστε σε ένα δρόμο όπου η αλήθεια πλέον παίζει πρωτεύοντα ρόλο, τόσο στους πολίτες, όσο και στους πολιτικούς. Τέλος στα στρατόπεδα, από εδώ οι καλοί από εδώ οι κακοί. Τέλος στο διαχωριστικό φράχτη, από εδώ οι πατριώτες κι από εδώ οι προδότες. Ο μόνος διαχωρισμός που επιτρέπεται να γίνει είναι μεταξύ των πολιτών που πληρώνουν τους φόρους και εκείνων που κλέβουν τους φόρους, μεταξύ των χρήσιμων πολιτικών και των αχρείαστων» είπε ο κ. Αμυράς και πρόσθεσε «στο Ποτάμι είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στην επόμενη μέρα. Θα είμαστε από πάνω σας για να κάνετε τη συμφωνία αλλά θα σας πιέζουμε και για τις χρήσιμες μεταρρυθμίσεις που φοβάστε να κάνετε. Το Ποτάμι εγγυάται στους Έλληνες πολίτες ότι δεν θα αφήσει κανέναν να βγάλει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και θα αγωνιστεί για ανάπτυξη και δικαιοσύνη σε αυτό το τόπο».

[youtube id="M-gTRUkEvK0"]

* Ο Γιώργος Αμυράς είναι βουλευτής Β' Αθήνας

10 Ιουλίου 2015