14 Μαΐου, 2016

Hollywood με 12 συνεχείς επαναλήψεις η συμφωνία

Συνέντευξη του ευρωβουλευτή Μίλτου Κύρκου, στον Άκη Γκάτζιο, από το Στρασβούργο

-«Είναι η 12η φορά που βλέπουμε το ίδιο έργο. Θα είχαμε να διδάξουμε στο Hollywood πώς ένα έργο μπορείς να το παίξεις με δώδεκα συνεχείς επαναλήψεις», δηλώνει ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος, στη συνέντευξη που έδωσε στον Άκη Γκάτζιο, από το Στρασβούργο.

Ο κος Κύρκος δηλώνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση στο χείλος του γκρεμού, αποδέχεται την υλοποίηση μέτρων που ζητάνε οι δανειστές, ώστε να εκταμιεύσουν την επόμενη δόση, να υπάρχει μια συμφωνία και πάντοτε η κυβέρνηση να λέει ότι με αυτή τη συμφωνία δόθηκε οριστικό τέλος.

Με δεικτικό ύφος σημειώνει: «Αν θυμάμαι καλά και στο Καστελόριζο ήταν το πρώτο οριστικό τέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου. Στο ίδιο έργο θεατές. Φόροι, μειώσεις μισθών και συντάξεων και κανένα φως στην άκρη του τούνελ».

Ο Μίλτος Κύρκος θεωρεί ότι ο διαχωρισμός των κομμάτων αυτή τη στιγμή δεν είναι μνημονιακά ή μη μνημονιακά, αλλά «μεταρρυθμιστές ή νοσταλγοί του πελατειακού κράτους».

Μιλώντας για το ΠΟΤΑΜΙ και την κεντροαριστερά είπε: «Εμένα με ενδιαφέρει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να έχουμε πείσει τους πολίτες πως μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το πελατειακό κράτος, να διορθώσουμε τη δημόσια διοίκηση. Μόνο μείς γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν. Δεν έχουμε διορίσει κανέναν, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε ποιους κάλους μπορούμε να πατήσουμε. Και δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

Το δεύτερο είναι να μπορέσουμε να διορθώσουμε το πελατειακό κομμάτι της γεωργίας και να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον ποιοτικό τουρισμό.

Αυτά τα τρία αν πείσει το ΠΟΤΑΜΙ την κοινωνία ότι θα μπορέσει να τα κάνει, τότε πιστεύω ότι έχει χώρο στην Ελληνική πολιτική σκηνή».

Δείτε το βίντεο:

* Ο Μίλτος Κύρκος είναι ευρωβουλευτής με το Ποτάμι

anagnostis.org