18 Απριλίου, 2016

Τα μέλη των Κοινοτήτων Εξωτερικού σε ρόλους – κλειδιά στο Ποτάμι

Από το 2ο Συνέδριο η Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) που συστάθηκε περιλαμβάνει και μια επίλεκτη ομάδα Ελλήνων με μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό.

Η ΜΕΣΥΑ είναι το ανώτατο συλλογικό όργανο του Κινήματος μεταξύ δύο Συνεδρίων, επέχει θέση Διαρκούς Συνεδρίου και καθορίζει τις μείζονες πολιτικές αποφάσεις του Κινήματος.

Ο Γιώργος Κορκόβελος (κοινότητα Βρυξελλών), ο Γιάννης Κυριαζής (κοινότητα Ολλανδίας) και ο Θανάσης Μπάκος (κοινότητα Λονδίνου) είναι οι τρεις αντιπρόσωποι των μελών των κοινοτήτων εξωτερικού.

Ο Αναστάσης Περράκης (κοινότητα Ολλανδιας) εκλέχθηκε ως ένας εκ των αντιπροσώπων της Επιτροπής Διαλόγου.

Η Σίλια Λάγκουρα (κοινότητα Παρισιού) είναι αντιπρόσωπος της Επιτροπής των Νέων και υπεύθυνη των νέων εξωτερικού.

Ο Αλέξανρος Ονουφριάδης (κοινότητα Λονδίνου) εκπροσωπεί τον τομέα ανώτατης εκπαίδευσης.

Τα μέλη της ΜΕΣΥΑ είναι επιφορτισμένα με την ενδυνάμωση των οργανώσεων του Κινήματος, με την ανάπτυξη των Τομέων Πολιτικής, το συντονισμό και την οργάνωση των Τοπικών Οργανώσεων του γεωγραφικού χώρου που δραστηριοποιούνται και τη διάχυση στην κοινωνία των αξιών, αρχών και θέσεων του Ποταμιού.

Μπορείτε, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας, να έρθετε σε επικοινωνία με τους αντιπροσώπους των φίλων Εξωτερικού και να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα νέα των κοινοτήτων ανά όλο τον κόσμο.

  Το όνομά σας

  Το επώνυμο σας

  Το email σας

  Χώρα (απαραίτητο)

  Πόλη

  Σχόλια - Ερωτήσεις (Μέχρι 300 λέξεις)


  2000

  [recaptcha id:321321]