16 Οκτωβρίου, 2015

Προσυνεδριακός δι@λογος

Μπείτε στο δι@λογο! Το συνέδριο του Ποταμιού θα γίνει στις 26-28 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε θέλουμε να συζητήσουμε για όλα: για τις πολιτικές μας προτεραιότητες, τις θέσεις μας, την αντιπολιτευτική μας τακτική και τα θέματα οργάνωσής μας. Ήδη η συζήτηση μεταξύ των εθελοντών έχει ανάψει και καθημερινά σχεδόν γίνονται συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα όπου συζητούνται αυτά τα θέματα.

Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε στον διάλογο ηλεκτρονικά, μπορείτε να το κάνετε μέσω της πλατφόρμας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Προσυνεδριακός δι@λογος

Τρόπος συμμετοχής

Στην πλατφόρμα προσυνεδριακού διαλόγου έχουν ήδη τεθεί κάποια ερωτήματα: τα βασικά θέματα που συζητιούνται στις τοπικές συναντήσεις εθελοντών, ερωτήματα που τέθηκαν στον Σταύρο Θεοδωράκη κατά την «ανάκριση του Σταύρου» και θέματα που έθεσαν μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής.

Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Όποιος έχει θέσει μια ερώτηση έχει και την ευθύνη της διεξαγωγής του διαλόγου, στο τέλος δε της συζήτησης θα ετοιμάσει μια μικρή έκθεση με όσα συζητήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.
Αν θέλετε να μιλήσετε για κάποιο θέμα το οποίο δεν έχει συνάφεια με τις ερωτήσεις που έχουν ήδη τεθεί, μπορείτε να το καταχωρήσετε στο πεδίο «Εισαγωγή νέου θέματος προς συζήτηση» ώστε να τεθεί σύντομα στο διάλογο.

Όροι χρήσης

Για την προστασία του επιπέδου των συζητήσεων αλλά και της προσωπικότητας των αναγνωστών, θα πρέπει να ακολουθείτε τους εξής όρους χρήσης και δεοντολογίας:

  • Δεν προσβάλουμε τους συνομιλητές μας
  • Δεν χρησιμοποιούμε υβριστικούς, απειλητικούς, προσβλητικούς, δυσφημιστικούς, χυδαίους, βίαιους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς
  • Δεν προσποιούμαστε ότι είμαστε κάποιοι άλλοι ανοίγοντας πολλαπλούς λογαριασμούς
  • Δεν γράφουμε σε Greeklish ούτε αποκλειστικά μόνο με κεφαλαία Ελληνικά γράμματα

Οι συντονιστές (moderators) με την ευθύνη της ΚΟΕΣ έχουν δικαίωμα να διαγράψουν οποιαδήποτε απάντηση παραβιάζει τους όρους χρήσης.

Σχετικά