2 Ιανουαρίου, 2016

Μπες τώρα στο Ποτάμι!

Μένουν ακόμη λίγες εβδομάδες μέχρι το συνέδριό μας.

Η προσυνεδριακή διαδικασία είχε, μέχρι τώρα, σημαντικές καινοτομίες: ανοίξαμε μια συζήτηση για πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα χωρίς να έχουμε προειλημμένες απαντήσεις- όπως είναι η συνηθισμένη πρακτική των παλιών κομμάτων. Συνθέσαμε απόψεις, διαφωνήσαμε, συμφωνήσαμε, και φτάσαμε στην πρώτη ηλεκτρονική ψηφοφορία. Οι εθελοντές, έδωσαν το στίγμα τους για την κυβέρνηση, τις συμμαχίες, για την εκλογή συνέδρων για τα όργανα του κινήματος, για όλα.

Στο Ποτάμι θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς – να μην ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο που οδήγησε τα κόμματα στην ανυποληψία και την χώρα στην κρίση.

Τώρα, αυτή την εποχή που το Κίνημα μας δικαιώνεται πολιτικά, καλούμε τους φίλους μας, όλους αυτούς που πιστεύουν στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές να μπουν στο Ποτάμι! Να συμμετέχουν στο συνέδριο. Να συμμετέχουν στις αποφάσεις.

Και παράλληλα ζητάμε από τους φίλους μας να στηρίξουν και οικονομικά την προσπάθεια μας. Τα «λίγα ευρώ από πολλούς» θα επιτρέψουν στο Ποτάμι να συνεχίσει την αυτόνομη διαδρομή του χωρίς εξαρτήσεις και «δάνεια».

Μπες λοιπόν στο Ποτάμι.

Για να γραφτείς μπες εδώ.

Για να ενισχύσεις οικονομικά το Ποτάμι μπες εδώ.

Μαζί θα τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα. Εμπρός!

Σχετικά