15 Ιουλίου, 2015

Μη αποδεκτές οι αυταπάτες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Επιτέλους, ενηλικιωθείτε πολιτικά και κοιτάξτε την πραγματικότητα κατάματα! Από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιλήφθηκε, έστω κι αργά, την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν βουλευτές που έχουν αυταπάτες», ανέφερε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Αμυράς.

«Πριν από 95 ακριβώς χρόνια, τον Ιούλιο του 1920, με τη Συνθήκη των Σεβρών, η Ελλάδα έγινε η χώρα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών. Αμέσως μετά ο Ελευθέριος Βενιζέλος χάνει της εκλογές και ούτε καν εκλέγεται βουλευτής, ενώ λίγες μέρες αργότερα εκδίδεται το πρώτο Μνημόνιο από τους συμμάχους της Δύσης που προειδοποιούν την Αθήνα ότι “ενδεχόμενη επιστροφή του Κωνσταντίνου συνιστά μη φιλική ενέργεια και η Ελλάς παύει εφεξής να είναι σύμμαχος και εντολοδόχος των Δυνάμεων και διακόπτεται κάθε οικονομική βοήθεια”. Η νέα κυβέρνηση τότε, βλέποντας παντού συνωμοσίες, αγνόησε τις προειδοποιήσεις και προχώρησε σε δημοψήφισμα το οποίο έφερε τον Κωνσταντίνο και τη Μικρασιατική καταστροφή» ανέφερε ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή.
Ο κ. Αμυράς επεσήμανε ότι «μέχρι στιγμής, η ιστορία έχει επαναληφθεί στο 90%. Είναι ευθύνη όλων των βουλευτών να φροντίσουμε να αποφύγουμε το καταστροφικό υπόλοιπο 10%» και απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνε για πραξικοπήματα και εκβιασμούς λέγοντας «επιτέλους, ενηλικιωθείτε πολιτικά και κοιτάξτε την πραγματικότητα κατάματα! Από τη στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιλήφθηκε, έστω κι αργά, την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν βουλευτές που έχουν αυταπάτες».
Καταλήγοντας, είπε ότι «τους μύθους, τις ψευδαισθήσεις και τα κούφια λόγια τα κατάπιε το δημοψήφισμα. Το Grexit δεν έχει ακόμα αποκλειστεί ως ενδεχόμενο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μας χαρακτηρίζουν όλους τρεις λέξεις: Δουλειά! Δουλειά! Δουλειά!»

[youtube id="AzHrkblfHws"]

O Γιώργος Αμυράς είναι βουλευτής Β’ Αθήνας

15 Ιουλίου 2015