6 Ιουνίου, 2017

«Κάντο όπως ο Γιάννης με 2 ν»

Παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Γιώργου Αμυρά, στην Ολομέλεια

«Αφού ως κυβέρνηση δεν μπορείτε να διδαχθείτε από τους Κυπρίους που μπήκαν στα Μνημόνια μετά από εμάς και βγήκαν πριν από εμάς τότε στραφείτε στο ΝΒΑ και κάντε το όπως ο Γιάννης με 2 ν» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια.

Ο Αντετοκούνμπο με τη σκληρή δουλειά, τη σωστή καθοδήγηση και το υψηλό ήθος απέδειξε ότι ο ουρανός δεν είναι το όριο για οποιαδήποτε θεμιτή φιλοδοξία, τόνισε ο κ. Αμυράς, ενώ προσέθεσε ότι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λείπει η ικανότητα σε μία περίοδο, που η χώρα αξίζει κάτι καλύτερο από τη μιζέρια των κυβερνώντων.

«Οι συναινέσεις χτίζονται στη βάση της αλήθειας, της ενημέρωσης των πολιτικών δυνάμεων και με ολοκληρωμένο σχέδιο, που δυστυχώς λείπει παντελώς με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Μια καλή αρχή θα ήταν να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε το Δημόσιο ως την ιερά αγελάδα της χώρας, όταν ο ιδιωτικός τομέας αυτού του τόπου που παράγει, ερευνά, καινοτομεί και εξάγει κινδυνεύει να σαπίσει από την υπερφορολόγηση και το ασταθές πολιτικό περιβάλλον.