20 Ιανουαρίου, 2015

Γιατί με το Ποτάμι

της Λίλης Αγγελοπούλου Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πως πρέπει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις θέτοντας υποψηφιότητα με το Ποτάμι.

Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου

Την κρισιμότερη στιγμή από την μεταπολίτευση

- μετά από 4 χρόνια σκληρής λιτότητας,
- μετά την συνειδητοποίηση της σαθρής «εξόδου» από την αυστηρή επιτήρηση των δανειστών,
- μετά τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τον μέγιστο λαϊκισμό της αντιπολίτευσης,

με την εμμονή των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία να την ονειρεύονται ως αυτοσκοπό αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και των πολιτών,

αυτή ακριβώς την στιγμή, αισθάνομαι πως πρέπει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις θέτοντας υποψηφιότητα με το Ποτάμι. Το κίνημα που εκφράζει:
- Την κοινή λογική που τόσο λείπει από την πολιτική και με βασική αρχή πως «η χώρα πρέπει να σωθεί χωρίς να καταστραφεί».
- Όλους τους πολίτες που επιθυμούν να διαβιούν σε συνθήκες δικαιοσύνης και αξιοκρατίας.
- Όσους επιθυμούν να παίξει εκείνον τον ρυθμιστικό ρόλο, ώστε χωρίς να διαπραγματεύεται η παραμονή μας στο ευρώ να αξιοποιηθούν οι καλύτεροι στην μελλοντική κυβέρνηση για το κοινό καλό.

Επιθυμώ να συμμετέχω στην προσπάθεια για τη θετική εξέλιξη της χώρας και την ανάδειξη των Κυκλάδων ειδικότερα, οι οποίες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, εκμεταλλευόμενες με πρόγραμμα τις δυνατότητες τους και το ανθρώπινο δυναμικό τους ώστε να αποτελέσουν ένα από τα σημεία επανεκκίνησης της Ελληνικής οικονομίας.

* Η Λίλη Αγγελοπούλου είναι υποψήφια βουλευτής στον Νομό Κυκλάδων

20 Ιανουαρίου 2015