6 Οκτωβρίου, 2016

«Θέλουμε Δικαστές και όχι Δημοσκόπους»

«Δεν μπορεί οι Δικαστές να λένε ότι δεν δικάζουν γιατί το κλίμα της Κοινωνίας είναι οξυμένο. Τότε να κάνουν μία άλλη δουλειά με λιγότερο στρες» τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις και πρόσθεσε «θέλουμε Δικαστές και όχι Δημοσκόπους! Οι ανώτατοι δικαστές εκπροσωπούν το θεσμό της Δικαιοσύνης και δεν πρέπει να υποκαθιστούν τα συνδικαλιστικά τους όργανα».

Ο κ. Αμυράς κατά την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επεσήμανε ότι «ακούσαμε σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη συνάντησή του με τους ανώτατους δικαστές να απολογείται για την καθυστέρηση μίας εβδομάδας στην πραγματοποίηση της συνάντησης, που είχε ως αντικείμενο το μισθολόγιο των δικαστών. Δεν ακούσαμε όμως καμία απολογία από τον κ. Τσίπρα για τα χημικά στους συνταξιούχους και ούτε βέβαια καμία διαβεβαίωση για τις μελλοντικές τους συντάξεις».

Τέλος, ο κ. Αμυράς κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν τις καθυστερήσεις και την αέναη υποτιθέμενη «σκληρή» διαπραγμάτευση που τελικά καταλήγει σε άθλια νομοσχέδια της τελευταίας στιγμής γιατί όπως τόνισε κανείς δεν ζει με αυταπάτες και κυρίως οι πολίτες που πληρώνουν τον λογαριασμό της κυβερνητικής αποτυχίας.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:

Σχετικά