12 Ιανουαρίου, 2015

Το Ποτάμι είναι η μοναδική δύναμη που υπηρετεί αξίες που εξοβελίστηκαν

της Χριστίνας Λαπόρδα - Καραστέργιου Το Ποτάμι είναι η μοναδική δύναμη που "μιλάει" αλλά και υπηρετεί αξίες που εξοβελίστηκαν από το πολιτικό προσωπικό, όπως δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και πρόοδος.

Γράφει η Χριστίνα Λαπόρδα - Καραστέργιου

Για πρώτη φορά στη ζωή μου μπαίνω στην ενεργή πολιτική, επιλέγοντας να αντισταθώ και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μέσα από ένα νέο κίνημα, που έρχεται να ανατρέψει το "χθες" με θέσεις, προτάσεις, με ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που δεν θέτει σε αμφισβήτηση τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Με πρόσωπα νέα που πιστεύουν ότι η ενασχόληση με την πολιτική είναι μέσο προσφοράς και όχι επάγγελμα.

Το Ποτάμι είναι η καταλυτική δύναμη που γεννήθηκε μέσα από την αναγκαιότητα για μία πραγματική πολιτική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.

Με προτάσεις σύγχρονες, πρόγραμμα υλοποιήσιμο, νέα άφθαρτα πρόσωπα και ανθρώπους αποφασισμένους να προσφέρουν και όχι να ωφεληθούν, ανατρέπει το πολιτικό κατεστημένο αλλά και τις νοοτροπίες που δεν επέτρεπαν στις δημιουργικές δυνάμεις να εκφρασθούν.

Το Ποτάμι είναι η μοναδική δύναμη που "μιλάει" αλλά και υπηρετεί αξίες που εξοβελίστηκαν από το πολιτικό προσωπικό, όπως δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και πρόοδος.

Για πρώτη φορά αποφασίζω και συμμετέχω σε εθνικές εκλογές, γιατί για πρώτη φορά ένα κίνημα καθαρό, πέρα και μακριά από τα μέχρι σήμερα κόμματα, ζητά από όλους μας συμμετοχή, στήριξη και αγώνα για την ανατροπή του φαύλου κύκλου των ίδιων και πάλι πολιτικών και προσώπων, από άλλη θέση κάθε φορά.

Ζητώ τη στήριξή σας, για να αλλάξουμε και να πάμε την Καστοριά μας μπροστά

Ζητώ τη δύναμή σας, για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα!

* Η Χριστίνα Λαπόρδα – Καραστέργου είναι υποψήφια στην Καστοριά

12 Ιανουαρίου 2015

Σχετικά