16 Ιανουαρίου, 2015

Το Ποτάμι δεν έχει παρελθόν είναι καθαρό

της Κατερίνας Παπαδάκη Όταν συνάντησα το Ποτάμι είδα μέσα στις αρχές και τις θέσεις του τον καθρέπτη της δικής μου φιλοσοφίας και ότι αυτή αντιπροσωπεύει.

Γράφει η Κατερίνα Παπαδάκη

ΠΟΤΕ πριν δεν είχα ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Όχι γιατί δεν είχα πολιτική συνειδηση , αλλά γιατί δεν υπήρχεχώρος , χώρος κατάλληλος.Παντού σε όλα τα κόμματα υπήρχαν οι < εκλεχτοί> , τα δικά τους παιδιά που δεν σου άφηναν χώρο ,προερχόμενοι είτε από οικογένειες -τζάκια , είτε από τον κομματικό και πελατειακό σωλήνα.
Δουλεύοντας από πολύ μικρή ηλικία , έμαθα να αγωνίζομαι και να κερδίζω μάχες , με υπομονή και επιμονή.
Ως πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου μας , επί σειρά ετών, υπερασπίστηκα με μαχητικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα τα δικαιώματα των εργαζομένων,μαθαίνοντας διαρκώς μέσα από εκπαιδεύσεις της ΓΣΕΕ , ώστε να είμαι αποτελεσματική και να αποκομίζω κέρδη , όχι προσωπικά αλλά συλλογικά.
Έτσι όταν συνάντησα το Ποτάμι , είδα μέσα στις αρχές και τις θέσεις του , τον καθρέπτη της δικής μου φιλοσοφίας και ότι αυτή αντιπροσωπεύει : την λογική , την σύνεση ,την συννενόηση ,τον προοδευτισμό , την διαφάνεια , την αξιοκρατία , την αξιοπιστία ,τις φιλελεύτερες αρχές ,την τολμη και την καινοτομία.
Δεν αυτοπροσδιορίζεται το Ποτάμι , ως ιδεολογικά περιχαρακομμένο , ως μεσσίας που έχει όλες τις λύσεις....έχει όμως θέληση να συννενοηθεί , να σχεδιάσει και να εφαρμόσει , προοδευτικές και δοκιμασμένες λύσεις που έχουν πετύχει σε άλλες χώρες....
Εξάλλου το Ποτάμι δεν έχει παρελθόν , είναι καθαρό , νέο , έτοιμο να προσφέρει και να γίνει η αλλαγή που θέλει να δεί στην χώρα, γιατί η ευθύνη είναι και δική μας ,για μιά Ελλάδα , ΝΕΑ , ΔΥΝΑΤΉ , ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ.
Το Ποτάμι είμαστε εμείς και πάντα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!

*Η Κατερίνα Παπαδάκη είναι υποψήφια στο Ηράκλειο

16 Ιανουρίου 2015