16 Ιανουαρίου, 2015

Περισσότερη ατομική ευθύνη

του Δημήτρη Ράπτη «Περισσότερη ατομική ευθύνη» από όλους λοιπόν για καλύτερη συλλογική λειτουργία στην χώρα, στην ανάπτυξη και στο επιχειρείν.

Γράφει η Δημήτρης Ράπτης

Σε μια περίοδο πολιτικής «περιδίνησης» που επηρεάζει το επιχειρείν και την ανάπτυξη, το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι τελικά εκείνο το κέντρο πολιτικών διεργασιών ώστε η επόμενη μέρα της 25ης Ιανουαρίου, για την χώρα, να έχει σταθερότητα και ασφαλές πλαίσιο μέσα από όρους συνθέσεως, συνεννοήσεως και συναινέσεως. «Να αλλάξουμε την χώρα χωρίς να την γκρεμίσουμε» αποτελεί όχι μότο συνθηματικό χωρίς περιεχόμενο, αλλά το βασικό διακύβευμα! Ο ρόλος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι καθοριστικός, διότι για πρώτη φορά, το « προοδευτικό μεταρρυθμιστικό κέντρο» διεκδικεί την « τρίτη εντολή» με αυξημένες προσδοκίες και πολλές δυνατότητες .
«Περισσότερη ατομική ευθύνη» από όλους λοιπόν για καλύτερη συλλογική λειτουργία ...στην χώρα, στην ανάπτυξη και στο επιχειρείν! Με πολιτικό ρεαλισμό, κοινή λογική και στάση ευθύνης θα πετύχουμε να βάλουμε εμείς τους όρους! Διότι οι κανόνες και όροι ενός παιχνιδιού παίζονται «τώρα!!», όχι «στις όχθες» αλλά «μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ» !

*Ο Δημήτρης Ράπτης είναι υποψήφιος στην Άρτα

16 Ιανουαρίου 2015