1 Απριλίου, 2016

Οι Συριζανελ μέτριοι και λίγοι και στο Προσφυγικό

Η προσφυγική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τεράστιο κόστος, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο κυρίως σε ζωές και αξιοπρέπεια των ανθρώπων, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής για το κατεπείγον νομοσχέδιο.

Ο κ. Αμυράς κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι αγωνιά μόνο για να κάνει νέες προσλήψεις κολλητών τύπου Καρανίκα στο δημόσιο, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες των προμηθειών με αδιαφανή τρόπο.

Επεσήμανε, επίσης, ότι πολλές ΜΚΟ για τις οποίες δεν γνωρίζουμε καν από πού προέρχονται και με τι δραστηριοποιούνται, ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια εκμεταλλευόμενες την ανύπαρκτη στρατηγική της κυβέρνησης, προκειμένου να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια.

Τέλος, ο κ. Αμυράς κάλεσε τον κ. Μουζάλα να είναι πιο προσεκτικός και ακριβής στις ορολογίες που χρησιμοποιεί, καθώς οι διεθνείς συνθήκες κάνουν λόγο για μετανάστες χωρίς χαρτιά και όχι για παράνομους μετανάστες και ζήτησε να δοθούν απαντήσεις, αν πράγματι εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα μηνιγγίτιδας σε προσφυγόπουλο στο Ελληνικό.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:Γιώργος Αμυράς - Β' Αθήνας