27 Ιουνίου, 2015

Η κυβέρνηση διχάζει τον λαό την ώρα που το καράβι βουλιάζει

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Ποταμιού κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη τοποθετήθηκε σήμερα στη Βουλή, στα πλαίσια της συζήτησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και δήλωσε ότι «το Ποτάμι δεν θα διστάσει να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη».

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Ποταμιού κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη τοποθετήθηκε σήμερα στη Βουλή, στα πλαίσια της συζήτησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και δήλωσε ότι «το Ποτάμι δεν θα διστάσει να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη. Τη μητέρα των μαχών. Τη μάχη για την παραμονή της χώρας εκεί που ανήκει: Στην Ευρώπη και στη ζώνη του ευρώ».

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι μία τόσο σημαντική συζήτηση κατέληξε να γίνεται με όρους οπαδικούς, την ώρα που κρίνεται το παρόν και το μέλλον της χώρας.  Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «η Βουλή δεν είναι για να μιλάμε στο εσωτερικό μας. Είναι για να μιλάμε με όλους και όλες». Στη συνέχεια επεσήμανε τα πρακτικά προβλήματα που έχει η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, μόλις σε μια εβδομάδα, με το βασικότερο από αυτά να είναι η απουσία του ερωτήματος, μιας και οι δανειστές απέσυραν την πρότασή τους.

Η κ. Λυμπεράκη δήλωσε ότι το Ποτάμι και ο ελληνικός λαός, είναι σε θέση να καταλάβουν τις πιέσεις που μπορεί να δέχεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, αλλά το να μιλάει κανείς για εκβιασμούς είναι το εντελώς υπερβολικό και άτοπο.. Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι ανεύθυνο από τη μεριά της κυβέρνησης να πετάει την μπάλα στην κερκίδα και να ζητάει από τους πολίτες να αποφασίσουν σε πέντε μέρες για το μέλλον των πέντε επόμενων γενεών.

Η Βουλευτής του Ποταμιού ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της ζητώντας ψυχραιμία και κάλεσε την κυβέρνηση να μη διχάζει το λαό την ώρα που το καράβι βουλιάζει.

Δείτε το βίντεο:

[youtube id="WV1eIIyVhcw"]

*H Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι βουλευτής Β' Αθήνας

27 Ιουνίου 2015