13 Ιανουαρίου, 2015

Γιατί η συνωμοσία των δυνάμεων του καλού, δεν μπορεί να περιμένει άλλο!

του Γιώργου Καρβούνη Είχα ευκαιρίες αλλά και προτάσεις για μια καλή καριέρα στο εξωτερικό, όμως προτίμησα να μείνω εδώ και να αγωνιστώ για τον τόπο μου και τη χώρα μας.

Γράφει ο Γιώργος Καρβούνης

Η πολιτική δεν έχει ανάγκη μόνο από νέους ανθρώπους, αλλά από νέους ανθρώπους που αγωνίζονται σκληρά, παλεύουν σε κάθε δυσκολία, αποκτούν προσόντα και γνώσεις, διεκδικούν και κερδίζουν.

Αυτούς που διακρίνονται στην κοινωνία, για το δημοκρατικό ήθος και την προσφορά τους, αλλά και στην δουλειά τους για τις ικανότητες, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αποφάσεων.

Ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των νέων και είπα φτάνει πια δεν πάει άλλο! Εντάχθηκα με το ΠΟΤΑΜΙ για να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον ΑΓΩΝΑ για να βγει η Χώρα από το αδιέξοδο και την κρίση. Φαίνεται ότι οι αρχές και οι θέσεις μας έχουν απήχηση στην κοινωνία και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω για να κτίσουμε όλοι μαζί κάτι καινούργιο με νέα υλικά και Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, γιατί στις εκλογές αυτές κρίνονται πολλά, μα πάνω από όλα η αξιοπρέπειά μας και το δικαίωμα στην ελπίδα.

Είχα ευκαιρίες αλλά και προτάσεις για μια καλή καριέρα στο εξωτερικό, όμως προτίμησα να μείνω εδώ και να αγωνιστώ για τον τόπο μου και τη χώρα μας. Η γενιά μου, η γενιά της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, δεν το βάζει κάτω και δίνει μάχες κάθε μέρα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στο πρόσωπό μου θέλω να δείτε τον εαυτό σας, τον γιό σας ίσως και το παιδί του φίλου σας ή και του γείτονά σας, που μεγάλωσε και σπούδασε με όνειρα, κούραση και δυσκολίες αλλά κάποιοι του ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του.

Η νέα γενιά έχει στόχους, όραμα και ελπίδα. Δεν είναι παθητικός δέκτης αλλά παίρνει ενεργό μέρος στις αποφάσεις που κρίνουν τη ζωή της. Μαζί με Το Ποτάμι, διότι αποδεικνύει με πράξεις ότι πρέπει να μπουν στην πολιτική νέοι άνθρωποι με όραμα, ικανότητες και γνώση, σταθεροί στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, για να έχει μέλλον η Χώρα.

* Ο Γιώργος Καρβούνης είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία

13 Ιανουαρίου 2015

Σχετικά