16 Ιανουαρίου, 2015

Να δώσουμε δύναμη στο Ποτάμι

του Κυριάκου Χαρακίδη Επέλεξα «Το Ποτάμι» διότι έχω πειστεί ότι αποτελεί πραγματικά το μοναδικό κίνημα, το οποίο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε δεν έχει προστάτες και βαρίδια.

Επέλεξα «Το Ποτάμι» διότι έχω πειστεί ότι αποτελεί πραγματικά το μοναδικό κίνημα, το οποίο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε δεν έχει προστάτες και βαρίδια. «Το Ποτάμι» δεν το βαραίνουν συμφέροντα που είναι υποχρεωμένο να εξυπηρετήσει. Αποτελεί ένα άφθαρτο μη συστημικό κίνημα, ένα φάρο ελπίδας, ευθύνης, δικαιοσύνης και ανατροπής όλων όσων μας κατάντησαν να πληρώνουμε δυσβάστακτους φόρους και χαράτσια χωρίς δυστυχώς να απολαμβάνουμε κανένα όφελος από τις θυσίες μας.

Σε μια Ελλάδα που ακόμα και σήμερα επικρατεί το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία, που οι άνεργοι έχουν φτάσει σε επίπεδο ρεκόρ, που η σπατάλη, τα συμφέροντα και ο λαϊκισμός κυριαρχούν στο πολιτικό σύστημα, ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα με ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του κράτους, με γρήγορα αντανακλαστικά, με μια οικονομία που παράγει σε ένα δίκαιο και κοινωνικό κράτος. Αυτές τις θέσεις πρεσβεύει το νέο αυτό κίνημα και αυτές οι θέσεις με εκφράζουν απόλυτα. Πιστεύω ότι εκφράζουν και το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού.

«Το Ποτάμι» το στελεχώνουν άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, με γνώση, όραμα και δημιουργικότητα. Άνθρωποι έμπειροι, εργατικοί, που έχουν αποδείξει τα δημοκρατικά τους ιδεώδη. Άνθρωποι που κατάφεραν να ανατρέψουν κατεστημένα και υποστηρίζουν αδιαπραγμάτευτα την αξιοκρατία.

«Το Ποτάμι» αποτελεί την ήρεμη δύναμη και την ελπίδα για το μέλλον. Για να γίνει όμως η ελπίδα πραγματικότητα είναι ανάγκη να το δυναμώσουμε περισσότερο.

Με την στήριξη όλων μας θα δώσουμε τη δύναμη στο «Ποτάμι» να αλλάξει την πορεία της χώρας και, επιτέλους, να απαλλαγούμε από αυτούς που μας κλέψανε τα όνειρα που χτίζαμε με τόσο κόπο όλα αυτά τα χρόνια. Για τις οικογένειές μας, τα σπιτικά μας, τις δουλειές μας, την πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας που όλο και περισσότερα παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς.

* Ο Κυριάκος Χαρακίδης είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Δράμας

16 Ιανουαρίου