19 Ιανουαρίου, 2015

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

του Γιώργου Τσαούση Η συστράτευση με δημιουργικούς ανθρώπους, χωρίς βεβαρημένο παρελθόν αλλά και με όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα, αποτελεί για μένα μία κυριολεκτικά γοητευτική πρόκληση.

Γράφει ο Γιώργος Τσαούσης

Αποτελεί οπωσδήποτε την πιο δημοφιλή ερώτηση αυτής της προεκλογικής περιόδου, χωρίς μάλιστα τα σχετικό "δείγμα" να περιορίζεται στους υποψήφιους με τους συνδυασμούς του Ποταμιού: γιατί με Το Ποτάμι;

Για μένα η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή, προφανής: μόνο με Το Ποτάμι, σε καμία περίπτωση με οποιονδήποτε άλλο πολιτικό φορέα. Δε θα είχα καμία διάθεση να διακόψω την προσωπική και επαγγελματική μου – κατά γενική ομολογία επιτυχημένη – διαδρομή, εάν δεν άξιζε πραγματικά τον κόπο!

Με Το Ποτάμι όμως πραγματικά αξίζει! Η συστράτευση με δημιουργικούς ανθρώπους, χωρίς βεβαρημένο παρελθόν αλλά και με όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα, αποτελεί για μένα μία κυριολεκτικά γοητευτική πρόκληση.

Η πρόταση για την υποψηφιότητά μου στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά αλλά και ζω έντονα επί 41 χρόνια, αποτελεί, για όσα παραπάνω αναφέρω, εξαιρετική τιμή για μένα. Φυσικά, αποτελεί ταυτόχρονα ευθύνη την οποία και αναλαμβάνω χωρίς δισταγμό.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τη μάχη της 25ης Γενάρη…

* Ο Γιώργος Τσαούσης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης

19 Ιανουαρίου 2015