9 Απριλίου, 2019

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Ποτάμι αυτές οι Ευρωεκλογές

Ο Αναστάσης Περράκης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, καλεσμένος στην εκπομπή «Αρχίζουν Από Έψιλον» του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ε103 και την Μαρκέλλα Μικέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αρχίζουν Από Έψιλον» του ραδιοφωνικού σταθμού Ράδιο Ε103 στις Σέρρες και την Μαρκέλλα Μικέλη, ο Αναστάσης Περράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, μίλησε για το πως βρέθηκε υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, και γιατί αυτές οι εκλογές είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Ποτάμι αλλά και για την Ευρώπη.

Τόνισε ότι «είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Ποτάμι αυτές οι Ευρωεκλογές» και θύμισε τον στόχο που έθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το 5% . Συζήτησε γιατί αυτές οι Ευρωεκλογές είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Ευρώπη, και θύμισε ότι τα φαινόμενα της ανόδου εθνικιστικών κομμάτων “είναι εκτεταμένα και σε πλούσιες χώρες και σε φτωχές χώρες, και για αυτό οι Ευρωεκλογές θα είναι ένα τεράστιο στοίχημα για το ποιος θα επικρατήσει, κάποιες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ή κάποιες δυνάμεις που θέλουν μια Ευρώπη κατακερματισμένη”.

Τέλος χαρακτήρισε τα προγράμματα Erasmus της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως "την μεγάλη επιτυχία της Ευρώπης” και τόνισε ότι και λόγω αυτών των προγραμμάτων “η νέα γενιά αισθάνεται περισσότερο άνετα στην Ευρώπη”. Τελειώνοντας υπενθύμισε ότι στο Ποτάμι “εμείς όλοι που έχουμε συνταχθεί σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε ψήφο στο Ποτάμι” και (προ)κάλεσε τους ψηφοφόρους να διαλέξουν όποιον από τους πολλούς ιδιαίτερα αξιόλογους υποψήφιους Ευρωβουλευτές τους ταιριάζει καλύτερα.

Ακούστε το απόσπασμα:

Σχετικά