16 Μαρτίου, 2016

Παύλος Σιλβιστόπουλος

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1973 στη Θεσσαλονίκη και τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Kingston στην Μ.Βρετανία. Στη συνέχεια, απέκτησε δυο μεταπτυχιακά, το πρώτο στις Διεθνείς Σχέσεις και τις Ευρωπαικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Kent, και το δεύτερο στις Οικονομίες και την Πολιτική της Ανατολικής Ευρώπης από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Έχει ασχοληθεί με τις σχέσεις ΕΕ και Ρωσίας καθώς επίσης και με το Μακεδονικό Ζήτημα.

Το 1997 εργάστηκε ως ερευνητής-αναλυτής σε εκδοτική εταιρία του Βρετανικού-Αμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου. Οι μελέτες του αφορορούσαν στις οικονομίες των πρώην ανατολικών χωρών καθώς και στην ελληνική οικονομία.

Το 1998 επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε ασχολείται επιχειρηματικά στον τομέα των κατασκεύων και της υγείας. Διετέλεσε μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου, όπου έχουν δημοσιευθεί οι απόψεις του για μείζονα πολιτικά θέματα. Έχει έντονη παρουσία στο χώρο των κοινωνικών δικτύων, και αρθρογραφεί καθημερινά για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

διαβάστε επίσης