16 Μαρτίου, 2016

Αντώνιος Μανίκας

Γεννήθηκε το 1960 στον Χολαργό και είναι παντρεμένος.
Είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, (Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων) και από το 1979 και παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε την επαγγελματική μου καριέρα εργαζόμενος, σχεδόν 30 χρόνια, σε διευθυντικές θέσεις στο χώρο των πωλήσεων, τα εμπορικά τμήματα και τον χώρο της διαφήμισης, σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις κυρίως των MEDIA.
Από το 1989 μέχρι σήμερα διατηρεί και δικό μου γραφείο ως Οικονομικός Σύμβουλος-Marketing.
Σε ο,τι αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία, ξεκίνησα την πολιτική του δράση το 1976 στο μαθητικό του ΠΑΣΟΚ Παπάγου, ενώ συνέχισε στην ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ και στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1983.
Δραστηριοποιήθηκε ξανά το 1989, ακολουθώντας τον αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ στο Ε.Ρ.Κ «Ελληνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα», έχοντας παράλληλα εκλεγεί στην 12μελή Εκτελεστική του Γραμματεία.
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ».
Σήμερα ανήκει στο Ποτάμι,ακολουθώντας το, σαν απλός εθελοντής, από την ίδρυση του. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σαν ενεργός πολίτης στον Χολαργό και στην Ευρυτανία που προσπαθεί να εγκατασταθώ μόνιμα, αρθρογραφώντας παράλληλα σε τοπικές εφημερίδες και blogs.

διαβάστε επίσης