6 Μαΐου, 2015

Απάντηση της Αντιγόνης Λυμπεράκη για την επίθεση της Χρυσής Αυγής

H Αντιγόνη Λυμπεράκη ξεκίνησε την ομιλία της στο βήμα της Βουλής αναφερόμενη στη λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΧΑ.

Σήμερα, η κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη ξεκίνησε την ομιλία της στο βήμα της Βουλής αναφερόμενη στη λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΧΑ.

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών δήλωσε ότι το Ποτάμι είναι ένα κίνημα που πιστεύει στη συνεργασία και την ειρηνική συνύπαρξη των Χριστιανών και Μουσουλμάνων της Θράκης, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή πιστεύει σε εκκαθαρίσεις και στη δυστυχία.

Η κ. Λυμπεράκη συνέχισε λέγοντας, ότι οι απόψεις που εξέφρασε προ ημερών ο Σταύρος Θεοδωράκης έχουν ήδη δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στους κατοίκους της Θράκης- Χριστιανούς και Μουσουλμάνους- ενισχύοντας έτσι τη διάθεση για συνεργασία. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, διάφορα φαιά έντυπα χάνουν την ψυχραιμία τους.

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του Ποταμιού έκλεισε την ομιλία της λέγοντας, ότι σήμερα, με το άκουσμα αυτών των απόψεων και φρικαλέων οραμάτων, το Κοινοβούλιο μεταφέρθηκε στην εποχή της δικτατορίας και κάλεσε όλα τις προοδευτικές δυνάμεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στο ζοφερό όραμα της Χρυσής Αυγής. Το χρωστάμε στους ανθρώπους της Θράκης και στη Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:

[youtube id="7Xoc7YNSTAM"]

*Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι βουλευτής Β' Αθήνας

6 Μαΐου 2015