3 Νοεμβρίου, 2016

«Αεροπειρατές οι καναλάρχες, αεριτζής ο Υπουργός;»

«Ο νόμος Παππά βρώμισε! Ας τον θάψουμε με κλειστή την μύτη, για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά στη συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ. και την διαφανή και καλή ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου», ανέφερε στην σημερινή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, για τις τροπολογίες της κυβέρνησης σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών.

Οι Δικαστές έσωσαν την τιμή της Δημοκρατίας και έβαλαν χαλινάρι στη φιλοδοξία του ζηλωτή Υπουργού κ. Παππά, σημείωσε ο κ. Αμυράς και προσέθεσε, ότι οι προσωπικές εγγυήσεις, που έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης, εξισώνοντας την αναστολή με την κατάργηση του νόμου Παππά, δεν είναι επαρκείς.

Η μια τροπολογία αναστέλλει τη ρύθμιση της δεύτερης τροπολογίας, που κατέθεσε σήμερα ο κ. Παππάς, με δυο λόγια καθρεφτάκια και χάντρες προς ιθαγενείς…

Στο τελευταίο επιχείρημα, πίσω από το οποίο κρύβεται η κυβέρνηση: «δηλαδή να δώσουμε στους καναλάρχες πίσω τα λεφτά;» ο κ. Αμυράς στράφηκε στον υπουργό Επικρατείας και τον ρώτησε: «Τι ακριβώς τους πουλήσατε τελικά; Αέρα; Αέρα κοπανιστό; Αεροπειρατές οι καναλάρχες, αεριτζής ο υπουργός;»

Ο κ. Αμυράς επανέλαβε την πρόταση του Ποταμιού για την προεδρία του Ε.Σ.Ρ. του καθηγητή Μιχάλη Σταθόπουλου, ωστόσο προσέθεσε, ότι το Ποτάμι δύναται να αποδεχτεί την πρόταση της Ν.Δ. για τον κ. Κουτρομάνο ως μια πολύ καλή επιλογή.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ: