23 Ιανουαρίου, 2015

Έχουμε πείσμα και όρεξη να διεκδικήσουμε τα κλεμμένα όνειρα μας

του Παναγιώτη Πιλάτου Μπορεί εμείς οι νεότεροι στο πολιτικό στίβο να μην έχουμε μεγάλες συστατικές περγαμηνές, πολυσέλιδα βιογραφικά κτλ... να είστε σίγουροι όλοι σας όμως ότι έχουμε ΠΕΙΣΜΑ & ΟΡΕΞΗ.

Γράφει ο Παναγιώτης Πιλάτος

Ας συστηθούμε: Ονομάζομαι Πιλάτος Παναγιώτης γεννήθηκα στη Καρδίτσα το 1987 & μεγάλωσα στα Τρίκαλα όπου δραστηριοποιούμαι, από μικρός ανήσυχο πνεύμα παρακολουθούσα τη ζωή να εξελίσσεται στους οικείους μου, στη κοινωνία μας στη χώρα μας..είπα παρακολουθούσα δεν συμμετείχα..μέχρι τώρα και είναι η στιγμή κατάλληλη να αλλάξουμε το καθημερινό παράλογο που βιώνουμε εντονότερα τα τελευταία χρόνια και να πετύχουμε θετικά πράγματα για τη κοινωνία μας, που άλλοι στο παρελθόν δεν θέλησαν να αλλάξουν, γιατί πολύ απλά τους βόλευε αυτή είναι η αλήθεια.
Πάμε λίγο στο ερώτημα γιατί Το Ποτάμι; γιατί Τώρα;

Παίζει η ζωή περίεργα παιχνίδια "και τι έχουμε να δούμε ακόμη" ποτέ δεν ξέρεις από ποια θέση θα προσπαθήσεις να πολεμήσεις το άδικο, δεν είναι τυχαίο όλο αυτό που συμβαίνει για κανέναν στο Ποτάμι λες και το πλήρωμα του χρόνου κούμπωσε με την ελπίδα και το πείσμα των ανθρώπων μιας κοινωνίας που χάνει τις αξίες της και την κάνουν να εγκλωβίζεται σε στεγανά, τώρα είναι η στιγμή μας να τα αλλάξουμε όλα! να δουν μπροστά τους την πραγματική κοινωνία της δημιουργίας & των αξιών.

Τελευταίο "για τώρα" αλλά σημαντικό που θέλω να μοιραστώ πρώτα ως Παναγιώτης & Δευτερευόντως ως ο νεότερος υποψήφιος για το Νομό Τρικάλων.

Μπορεί εμείς οι νεότεροι στο πολιτικό στίβο να μην έχουμε μεγάλες συστατικές περγαμηνές, πολυσέλιδα βιογραφικά κτλ... να είστε σίγουροι όλοι σας όμως ότι έχουμε ΠΕΙΣΜΑ & ΟΡΕΞΗ να διεκδικήσουμε τα κλεμμένα όνειρα μας, τις χαμένες αξίες, σε πείσμα των καιρών θα αποδείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να φέρουμε νέο ήθος στη πολιτική ζωή αυτής της χώρας, ναι είμαστε νέοι άνθρωποι και ναι είμαστε «άπειροι», έχουμε όμως το θάρρος να παλέψουμε, να μάθουμε, να διεκδικήσουμε τα απλά που τις περισσότερες φορές είναι τα πιο σπουδαία, τι λέτε λοιπόν να κλείσουμε τα αυτιά μας στα διλήμματα τους και να κάνουμε στον εαυτό μας την ερώτηση:

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

Tώρα είναι η δική μας στιγμή.

* Ο Παναγιώτης Πιλάτος είναι υποψήφιος στα Τρίκαλα

23 Ιανουαρίου 2015

Σχετικά