18 Μαΐου, 2015

Περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση για την πορεία της διαπραγμάτευσης

του Δημήτρη Τσιόδρα Παρατηρούνται αντικρουόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, οι οποίες αναφέρονται στην επίτευξη συμφωνίας-πακέτου, αλλά και σε ενδεχόμενο τέλος της αξιολόγησης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του Alpha και στον Σπύρο Χαριτάτο.

Ερωτηθείς σχετικά μ ε τα σενάρια που κάνουν λόγο για αναστολή ή κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, ο κ. Τσιόδρας απάντησε πως «θα πρέπει να δούμε που βρίσκεται η συζήτηση». Μιλώντας για έντονη απουσία επίσημης ενημέρωσης για την πορεία της διαπραγμάτευσης, δήλωσε πως «παρατηρούνται αντικρουόμενες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, οι οποίες αναφέρονται στην επίτευξη "συμφωνίας πακέτου", αλλά και σε ενδεχόμενο "τέλος της αξιολόγησης"». Συμπλήρωσε πως τα σενάρια αυτά τροποποιούνται ανάλογα και εξαρτώνται από το με ποιον μιλάμε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως οι περισσότερες πληροφορίες που έχουμε είναι ως επί το πλείστον προερχόμενες από τις διαρροές του ξένου τύπου και τόνισε πως «περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το τι θέλει η ελληνική πλευρά».
διαρροές ξένου τύπου

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

* Ο Δημήτρης Τσιόδρας είναι εκπρόσωπος Τύπου

18 Μαΐου 2015, Alpha Radio