2 Απριλίου, 2019

Ό,τι ακριβώς σπέρνει, θα θερίσει.

Ο Ευρωβουλετής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος, καλεσμένος του Γιάννη Σκάλκου και της Ευρυδίκης Χάντζιου στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Μαζί το Σαββατοκύριακο»

Το να λέγεται αυτή τη στιγμή, από χείλη ενός υποψήφιου ευρωβουλευτή, ότι όσοι είναι εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προδότες, στέλνει ένα μήνυμα πολύ ισχυρότερο από τα συγκεκριμένα κομματικά οφέλη που ελπίζουν να κερδίσουν από την κριτική στη Συμφωνία. Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας και τα επόμενα χρόνια που η παράταξη της κυρίας Ασημακοπούλου πιστεύει ότι θα είναι στην κυβέρνηση. Ό,τι ακριβώς σπέρνει, θα θερίσει.

Το να λέγεται αυτή τη στιγμή, από χείλη ενός υποψήφιου ευρωβουλευτή, ότι όσοι είναι εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προδότες, στέλνει ένα μήνυμα πολύ ισχυρότερο από τα συγκεκριμένα κομματικά οφέλη που ελπίζουν να κερδίσουν από την κριτική στη Συμφωνία. Αυτό θα το βρούμε μπροστά μας και τα επόμενα χρόνια που η παράταξη της κυρίας Ασημακοπούλου πιστεύει ότι θα είναι στην κυβέρνηση. Ό,τι ακριβώς σπέρνει, θα θερίσει.Καλεσμένος του Γιάννη Σκάλκου και της Ευρυδίκης Χάντζιου στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Μαζί το Σαββατοκύριακο»

Gepostet von Miltos Kyrkos am Dienstag, 2. April 2019

Δείτε την ανάρτηση: