Το μήνυμα του Τ. Πιττέλλα

[youtube id="E2yaXKasFLM"]

"Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, αγαπητέ Σταύρο, είμαι κοντά σας και σας εύχομαι την καλύτερη επιτυχία για τη διάσκεψή σας. Όλη η Σοσιαλιστική και Δημοκρατική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D)  με τη σκέψη βρίσκεται δίπλα σας για να στηρίξει τους αγώνες σας και για να συμμετάσχει και να συμμεριστεί τις απόψεις σας.

Θα συζητήσετε για το μέλλον της Ελλάδας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για εμάς η Ελλάδα είναι απαραίτητη. Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν ένα παιδί χωρίς ταυτότητα, επειδή η καταγωγή μας, οι ρίζες μας παραμένουν στη γη του ελληνικού πολιτισμού.

Μαζί θα δώσουμε μεγάλους αγώνες για να βελτιώσουμε αυτή την Ευρώπη, για να ξεπεράσουμε τις ανισότητες, για να δημιουργήσουμε μια νέα φάση που θα χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Θα πρέπει επίσης να δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα για μια Ευρω – Μεσογειακή Ευρώπη και για μια Ευρώπη στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα θα γίνονται σεβαστά, αγώνες τους οποίους θα δώσουμε μαζί.

Επί του παρόντος σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου.
Σας εύχομαι καλές εργασίες και καλή τύχη"