6 Νοεμβρίου, 2017

Γιατί μας αφορούν ΟΛΟΥΣ αυτές οι εκλογές;

«Γιατί χρειαζόμαστε ανανέωση και αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης. Ένα νέο δυνατό Κίνημα που θα καθορίζει τις εξελίξεις και θα κυβερνήσει»

Στις 12 Νοεμβρίου όποιος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να ψηφίσει για να αναδείξει τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ενός εντελώς νέου κόμματος που θα ενώσει το προοδευτικό Κέντρο. Χρειάζεται μόνο την ταυτότητά του και 3 ευρώ.

Γιατί όμως να ψηφίσουμε; Γιατί οι σημαίες που κρατήσαμε όρθιες πρέπει να κυματίσουν σε νέα κατάρτια. Γιατί οι ιδέες μας πρέπει να βρουν- και να καρπίσουν- σε νέα και μεγαλύτερα χωράφια. Γιατί, σε αυτή τη νέα διαδικασία, τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν άνθρωποι που δεν έχουν μπει ποτέ σε παιχνίδια κομματικών μηχανισμών. Και όσο περισσότεροι είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι σαν εσένα, που θα ψηφίσουν, τόσο μεγαλύτερο λόγο για τα προβλήματα της χώρας θα έχει ο νέος φορέας. Ψήφισε και γίνε μέρος της αλλαγής!

«Η τριβή παράγει ενέργεια. Είναι η φλόγα που θέλουμε για να μπουν στο παιχνίδι άνθρωποι που δεν θα μετείχαν ποτέ σε μια στημένη κομματική διαδικασία»

διαβάστε επίσης