24 Μαΐου, 2017

Φοιτητικές εκλογές: Ψήφισε για σένα όχι για τα κόμματα και τις παρατάξεις τους

Ψήφισε για σένα όχι για τα κόμματα και τις παρατάξεις τους. Αυτό είναι το μήνυμά μας για τις φοιτητικές εκλογές, δεν θα δεις κάποιο τραπεζάκι από εμάς να σε περιμένει στην είσοδο της κάλπης – ούτε ψηφοδέλτια μας, ούτε καν αφίσα μας να σε καλεί για ξέφρενη εξόρμηση σε κάποιο όμορφο νησί.

Δεν πιστεύουμε πως ο χώρος των πανεπιστημίων και των σχολών μας είναι χρειάζεται να γίνει εκκολαπτήριο κομματικών στελεχών ή χώρος ψηφοθηρικών συναλλαγών «στήριξε την παράταξη, και εμείς θα σου δώσουμε τα SOS» Αλήθεια σας λέμε δυστυχώς γίνονται ακόμη αυτά..
Ενθαρρύνουμε και σας καλούμε να στηρίξετε ανεξάρτητες φωνές – στηρίξτε πρόσωπα και όχι κόμματα, στηρίξτε αυτούς που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της σχολής σας. Σπάστε τα στεγανά και διεκδικήστε το πανεπιστήμιο των ίσων ευκαιριών και όχι των κομματικών κομισάριων.

Αν δεν πάρεις την απόφαση εσύ να αλλάξεις την κατάσταση στο Πανεπιστήμιό σου, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος – Αν πάλι θεωρείς πως τίποτα δεν χρειάζεται να αλλάξει (αλήθεια τώρα μας κάνεις πλάκα?) αγνόησε το μήνυμά μας, εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δίνουμε πνοή και ροή στις ανεξάρτητες φωνές και που ξέρεις μπορεί να μας ακούσεις κάποια στιγμή.