Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Πρόσβαση και υπέρβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση»

04/12/2016 @ 11:00 - 13:00

Το μείζον ζήτημα της παιδείας θέτει επί τάπητος η ομάδα εθελοντών του Ποταμιού από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διοργανώνοντας μια σχετική εκδήλωση με σημαντικές προσωπικότητες.

Η συζήτηση με θέμα «πρόσβαση και υπέρβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» θα γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 11 π.μ. στην αίθουσα «Ιωνία» της Βούλας (Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο).

Θα μιλήσουν:

Ο Θάνος Βερέμης (Καθηγητής Ιστορίας, πρώην Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας 2004-2010): «Η μεταρρύθμιση που χρειάζεται η παιδεία μας».

Ο Γιάννης Καλογήρου (Καθηγητής ΕΜΠ, Υπέυθυνος της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ): «Το ελληνικό πανεπιστήμιο στον 21ο αιώνα».

Ο Κωστής Κοντογιάννης (Διευθυντής 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών): «Πώς θα αποκατασταθεί ο ρόλος της μέσης εκπαίδευσης».

Ο Νίκος Σιούτας (Δρ Ψυχολογίας, παιδαγωγός και πρώην σχολικός σύμβουλος): «To Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο μέσα από τη ματιά ενός δασκάλου».

Και ο Γιώργος Μαυρωτάς (Βουλευτής Αττικής Το Ποτάμι, Αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ: «Προτάσεις για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
04/12/2016
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα ΙΩΝΙΑ
Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18
Βούλα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google