Ημερολόγιο

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Ποτάμι εξορμά το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Σύρο

16/04/2016 @ 19:00 - 17/04/2016 @ 21:00

Με κεντρικό σύνθημα" Η υπερφορολόγηση καταστρέφει την Ελλάδα και όμως υπάρχει άλλη λύση! " το Ποτάμι εξορμά αυτό το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Σύρο και βγαίνει μπροστά με προτάσεις.

Αυτή την άνοιξη καλούμαστε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πληρώσουμε νέους φόρους και ακριβότερη βενζίνη και πετρέλαιο, ακριβότερο φυσικό αέριο, ακριβότερα τσιγάρα, ακριβότερο κινητό τηλέφωνο.

Έτσι πληρώνουμε την ανικανότητά τους να περιορίσουν έστω την σπατάλη του κράτους για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Το Ποτάμι συνεχίζει να λέει ότι μόνο αν κόψουμε σπατάλες θα μπορέσουμε να κόψουμε φόρους. Η υπερφορολόγηση οδηγεί σε μια οικονομία χωρίς περιθώρια πρωτοβουλιών, χωρίς εξέλιξη. Οι εξωφρενικοί συντελεστές δεν αποφέρουν περισσότερα έσοδα στο κράτος, γιατί ωθούν σε φοροδιαφυγή και σε φοροαποφυγή. Κανείς δεν έχει κίνητρο να βγάλει χρήματα, να επιχειρήσει και να εργαστεί σε καλές δουλειές. Η ποιότητα της εργασίας πέφτει.

Στελέχη με γνώση και δεξιότητες φεύγουν, επιχειρήσεις μεταναστεύουν και μετατρεπόμαστε σε τριτοκοσμική κοινωνία, με μικρομάγαζα που φυτοζωούν, φτωχό προλεταριάτο, μια μικρή ολιγαρχική κάστα, και κάποια κέρδη για τις πολυεθνικές. Δεν πρόκειται για πολιτική αναδιανομής, αλλά για τη διαιώνιση της φτώχειας. Η λύση είναι να δώσουμε κίνητρα στους Έλληνες να ξαναγίνουν επιχειρηματίες κι όχι να τους αποθαρρύνουμε. Σταθερότητα της νομοθεσίας και μείωση συγκεκριμένων δαπανών. Δαπανών που τις έχουμε μετρήσει και τις παρουσιάζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο σε τρεις πόλεις της Ελλάδας:

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο με ομιλητές τον γραμματέα κοινοβουλευτικού έργου του Ποταμιού Παναγιώτη Καρκατσούλη και τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων Γιώργο Παπαπαύλου. Συντονίστρια η Λίλη Αγγελοπούλου.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 17:30 στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Νεότητας, με ομιλητές την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου τον ευρωβουλευτή Μιλτιάδη Κύρκο και τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Σπύρο Πέγκα. Συντονίστρια η Χριστίνα Ταχιάου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Επίσης την Κυριακή 17 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 19:00 στο Πολύκεντρο νεολαίας της οδού Ανδρόγεω με ομιλητές τον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Βλάχο. Θα τοποθετηθεί ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης Σταύρος Καρτέρης. Συντονίστρια η Μαρία Δαμανάκη.

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
16/04/2016 @ 19:00
Τέλος:
17/04/2016 @ 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Νεότητας
Ζάκκα 25
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
+ Χάρτης Google