11 Μαρτίου, 2016

Ολυμπία Αναστασοπούλου

Αριστούχος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω με εικοσαετή πλέον εμπειρία και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρίες/οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα στον εμπορικό,ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα.
Το 2010 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο χωρίς καμία κομματική στήριξη, με ενεργό συμμετοχή στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.
Με την ίδρυση του Ποταμιού δημιουργείται επιτέλους ένας χώρος στον οποίο "δεν ντρέπεται να δηλώσει ότι ανήκει" και εντάσσεται άμεσα σε αυτόν συμμετέχοντας στο ιδρυτικό συνέδριο του Λαυρίου. Έκτοτε υπηρετεί το Ποτάμι με συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης, ιδιαίτερα ως Συντονίστρια/Εκπρόσωπος του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, με ανάπτυξη πολιτικών θέσεων και σειρά δράσεων και εκδηλώσεων. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Πρωτίστως είναι μητέρα δύο αγοριών.

διαβάστε επίσης