12 Μαρτίου, 2016

Μυρσίνη Σταμούλη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη δυτική Αθήνα, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην ανατολική. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά (στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων) και του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας ( στον προγραμματισμό και ανάλυση υπολογιστών - Έρευνα αγοράς και Τεχνικής πωλήσεων). Προσφάτως σπούδασε δημοσιογραφία (Εργαστήρι Δημοσιογραφίας). Είναι πιστοποιημένη συντονίστρια στον επιχειρησιακό έλεγχο αεροπορικών εταιρειών και Αεροδρομίων από την ΙΑΤΑ. Μιλά Αγγλικά. Από το 1983 εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία στο Κέντρο Επιχειρησιακού Ελέγχου αρχικά σαν Ελεγκτής και κατά τα τελευταία 10 χρόνια σε θέση προϊσταμένης και εκπαιδεύτριας Ελεγκτών. Προσφάτως ήταν σύμβουλος στον συντονισμό των ελληνικών Αεροδρομίων.
Πολιτικά, δεν υπήρξε ποτέ κομματικό στέλεχος κάποιου πολιτικού συνδυασμού αν και συμμετείχε ενεργά σε πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες φορέων.
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του επικεφαλής για μια νέα αρχή στο πολιτικό σκηνικό από ανθρώπους άξιους και παραγωγικούς και κυρίως φρέσκους και άφθαρτους.
Μια πρόταση δυναμική και ελπιδοφόρα σε σκοτεινούς καιρούς. Συμμετείχε στο Ιδρυτικό Συνέδριο και μετά ανέλαβε ως τοπική συντονίστρια Νέας Μακρής- Ραφήνας. Ήταν Υποψήφια Βουλευτής Αττικής τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Στο δεύτερο Συνέδριο εκλέχτηκε μέλος της ΜΕΣΥΑ. Προσδοκά και αγωνίζεται για μια Ελλάδα όπου η αξιοκρατία, η εργασία και η Παιδεία θα είναι έννοιες ταυτόσημες με την σημαία μας.

διαβάστε επίσης