23 Μαρτίου, 2016

Γιώργος Κακάτσος

Κατάγεται από την Αμάρυνθο Ευβοίας. Κατοικεί σε Κάρυστο και Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Αμπελιώτη, εκπαιδευτικό, και έχουν μία κόρη.
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει διδάξει θετικές επιστήμες σε φροντιστήρια και κέντρα δια βίου μάθησης και έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος Φυσικός στη Μέση Εκπαίδευση και στο πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης του Υπουργείου Παιδείας.
Από το 1996 διδάσκει Φυσική στο δικό του φροντιστηριακό κέντρο στην Κάρυστο.
Το 2011 μαζί με τη σύζυγό του ξεκίνησαν τη δημιουργία μιας πρότυπης μονάδας οικοτουρισμού.
Ήταν πάντα ενεργός πολίτης. Εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο, μέλος του ΟΕΦΕ, του Συλλόγου Φροντιστών Ευβοίας, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ευβοίας, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Καρύστου και του Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρύστου.
Από το 2010 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.
Από το Νοέμβριο του 2014 είναι εμπειρογνώμονας του τομέα Παιδείας του Ποταμιού.
Τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με Το Ποτάμι. Από το Μάρτιο του 2016 είμαι μέλος της ΜΕΣΥΑ και πιστεύει πως οφείλουμε όλοι μας να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε, να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε την «άλλη Ελλάδα», τη διάφανη, την ανοιχτή, την ικανή, τη δημιουργική, τη συνεργατικά αυτοδύναμη Ελλάδα, που θα αριστεύει στα μικρά και στα μεγάλα στα σημερινά και στα μελλοντικά.

διαβάστε επίσης