Γεννήθηκε το 1960 στους Πεύκους Σητείας και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον τουριστικό τομέα στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού (τότε Σητείας), έχοντας πάντα ανήσυχο πνεύμα για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου του. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μακρύ Γιαλού για 12 έτη, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για 6 έτη και Πρόεδρος του Δικτύου Προώθησης Ελαιολάδου Ανατολικής Κρήτης (Δ.Ε.Π.Ε.Κ.) για 5 έτη. Είναι εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο Πεύκων, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) και μέλος του Δ.Σ. Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας (Ο.Α.Σ.). Τα τελευταία 25 χρόνια αγωνίζεται αδιάκοπα για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουρισμού και για την ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων του τόπου μας. Η ταβέρνα του, «ΠΙΠΕΡΙΑ», στους Πεύκους Σητείας βραβεύτηκε επανειλημμένα για την ποιότητα των πρώτων υλών και την «προσήλωσή» της στην αγνή παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Σήμερα δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της εστίασης στη γενέτειρά του, με κύριο μέλημα πάντα την καθιέρωση της κρητικής παραδοσιακής κουζίνας, την προώθηση του ελαιολάδου και των λοιπών ελληνικών τοπικών αγροτικών προϊόντων.