30 Νοεμβρίου, 2017

Το Ποτάμι ανοίγεται και συζητά

Ποτάμι

Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται ανθρώπους και χρειάζονται σκέψη. Αυτό ήταν πάντα και αυτό θα συνεχίσει να είναι το Ποτάμι. Ανοιχτό σε όλους και ταυτόχρονα περιληπτικό. Πιστό σε αυτές τις αρχές, το Ποτάμι προχώρησε προσφάτως στη σύσταση Επιτροπής Αξιολόγησης Αποφάσεων και Δράσεων των τελευταίων τριών ετών. Όμως η προσοχή μας δεν πρέπει να γέρνει ετεροβαρώς στο παρελθόν. Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται εκτός από νηφάλια αξιολόγηση των εμπειριών μας και συνετό σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας.

Για τον λόγο αυτό, ο Σταύρος Θεοδωράκης και κεντρικά στελέχη του Ποταμιού θα βρεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην περιφέρεια προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις των μελών του Κινήματος που στήριξαν, είτε με επιφυλάξεις, είτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό το εγχείρημα της υποψηφιότητας του επικεφαλής του Ποταμιού στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα, αλλά και να γνωρίσουν εκείνους που προσέγγισαν για πρώτη φορά το Ποτάμι μέσω της ψήφου τους στις κάλπες για τον νέο φορέα. Παλαιοί και νέοι φίλοι με τις ίδιες αρχές και την ίδια ορμή. Μπροστά σε μια μεγάλη μάχη: τη μάχη των ιδεών μας.

Πρώτη στάση σε αυτή τη διαδρομή είναι η Θεσσαλονίκη σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017. Δεύτερη στάση είναι η Πάτρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και τρίτη στάση είναι η Αθήνα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ενώ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα ακολουθήσουν ορισμένες ακόμα συναντήσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

το_ποταμι_συζητα_2 (1)

Σχετικά