14 Νοέμβριος, 2015

Συγκέντρωση στις 10 το βράδυ έξω από την Γαλλική Πρεσβεία

Ποτάμι

Είμαστε όλοι Γάλλοι! Είμαστε όλοι Γάλλοι;

Κινήσεις πολιτών, προσωπικότητες, δήμαρχοι, πρωτοβουλίες νέων, φορείς θα δώσουν το παρόν στη σιωπηλή συγκέντρωση έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία για να πούμε στους συμπατριώτες μας τους Γάλλους ότι σ αυτόν τον πόνο, σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνοι. Είμαστε όλοι μαζί.

Νωρίτερα το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού ανήρτησε στο facebook το εξής κάλεσμα:

Σας καλώ το βράδυ στις 10 ώρα Ελλάδος, τότε που εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση στο Παρίσι – να συγκεντρωθούμε όλοι έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία, Βασιλίσσης Σοφίας 7 στην Αθήνα.Χωρίς φωνές, χωρίς συνθήματα, κρατώντας στα χέρια χαρτιά και πανιά στα χρώματα της Γαλλίας!

Είμαστε όλοι στόχοι επειδή ζούμε διαφορετικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά, ντυνόμαστε διαφορετικά και έχουμε επιλέξει να ζούμε σε κοινωνίες χωρίς φετφάδες. Αυτές τις επιλογές μας πρέπει να τις υπερασπιστούμε. Η Ευρώπη μπορεί να χρειάζεται νέα ορμή, αλλά δεν δέχεται τελεσίγραφα. Και αντίθετα με τους εχθρούς της δεν θα παρασυρθεί σε κυνήγι μαγισσών αλλά με στοχευμένες δράσεις θα απομονώσει και θα συντρίψει τους τρομοκράτες.

ΣΘ
14.11.2015

* Μετά από συνεννόηση με τη Γαλλική πρεσβεία και πολίτες και κινήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση η ώρα συνάντησης θα είναι στις 10 το βράδυ