2 Απριλίου, 2019

Ζητάνε από τον λαό να ψηφίσει τους "κλέφτες" ή τους "ψεύτες"

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι"

"Τα μεγάλα κόμματα θέλουν να μπει ο ελληνικός λαός διχασμένος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Του ζητάνε να διαλέξει αν θα ψηφίσει τους "κλέφτες" που δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους, αν ακούσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους "ψεύτες", αν ακούσουν τη Νέα Δημοκρατία”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Κινήματος Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Αταίριαστοι” με αφορμή την σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών γύρω από τα δάνεια των κομμάτων, αλλά και την υπόθεση Πετσίτη.

Τόνισε επίσης πως το Ποτάμι είναι «αθώο του αίματος», καθώς είναι το μοναδικό κόμμα που δεν έχει πάρει δάνεια, αν και έχει μεγάλες ανάγκες.

Αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε: “Το θέμα με τα μακεδονικά προϊόντα είναι υπαρκτό και δεν είναι καινούργιο. Υπάρχει από τη δεκαετία του '70. Η συμφωνία πρέπει να αστυνομεύεται”.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, υπενθύμισε τη θέση του Ποταμιού πως ο αυτοδικοικητικός χάρτης δεν πρέπει να έχει χρώματα, λέγοντας πως το Ποτάμι δεν δίνει χρίσματα: “Οι τοπικές εκλογές προσφέρονται για ευρύτερες συναινέσεις και συνεννοήσεις προκειμένου να εκλεγούν οι καλύτεροι. Αυτοί που θα φτιάξουν τα πεζοδρόμια. Στελέχη του Ποταμιού συμμετέχουν στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, όπως και σε όλη την Ελλάδα σε συνδυασμούς που πρόσκεινται σε άλλα κόμματα, αλλά και ανεξάρτητους υποψηφίους".

Τέλος, υπογράμμισε πως το Ποτάμι, μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων Δημάρχων από τα μέλη του, έχει ήδη προτείνει 31 υποψήφιους ανά την Ελλάδα που πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν τις τοπικές υποθέσεις.

Δείτε το βίντεο: