28 Μαρτίου, 2019

Το Ποτάμι θα συνεχίσει να έχει τον λόγο της σοβαρότητας, της συνέπειας και της λογικής

Κυριάκος Καραγιώργης

Ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Ηρακλείου Κρήτης, Κυριάκος Καραγιώργης, στο δελτίο ειδήσεων του NOTOS TV

«Το Ποτάμι διαχέει τις ιδέες του στην κοινωνία και στα κόμματα δεξιά, κεντρώα και αριστερά. Κι αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να μην μας το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά μας το αποδεικνύει η επαφή μας με την κοινωνία», τόνισε ο κ. Καραγιώργης.

Στο ερώτημα εάν ήταν λάθος η απόφαση του Ποταμιού να μην δημιουργηθούν κομματικά γραφεία στις πόλεις, ο Κυριάκος Καραγιώργης υπογράμμισε πως το Ποτάμι δεν θα έπαιρνε δάνεια, ούτε θα χρέωνε τον ελληνικό λαό για να φτιάξει γραφεία. «Εμείς επιλέξαμε να μην διορίσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους μετακλητούς που δικαιούμαστε από τη νομοθεσία, να μην δημιουργήσουμε κομματικούς στρατούς όπως τα παλιά κόμματα».

Για τις επερχόμενες εκλογές, τόνισε πως «Θα συνεχίσουμε να έχουμε τον λόγο της σοβαρότητας, της λογικής και της συνέπειας. Θα συνεχίσουμε να μην λέμε όμορφα και ψεύτικα λόγια για να καλοπιάνουμε τον κόσμο και θα δώσουμε έναν αξιοπρεπή αγώνα γιατί το Ποτάμι αξίζει να είναι στην επόμενη Βουλή κι Ευρωβουλή για το καλό της κοινωνίας και της Ελλάδας».

Αναφορικά με τη στάση του Σπύρου Δανέλλη, δήλωσε: «Ο κ. Δανέλλης είναι συνεπής σε αυτό που κάνει εδώ και χρόνια. Αλλάζει κόμματα και αμοίβεται από το ελληνικό Δημόσιο. Όποιος βουλευτής εκλέγεται με ένα κόμμα, αν διαφωνεί με τις αρχές του, πρέπει να παραδίδει την έδρα κι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε βουλευτή έχει φύγει από το Ποτάμι κι έχει εισχωρήσει σε άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Δείτε τη συνέντευξη: