20 Μαΐου, 2019

Το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη των εκλογών

Θανάσης Χειμωνάς

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, στο ρ/σ ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Τα παιδιά της Αλλαγής” με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιάννη Κολοκυθά.

“Πολλές από τις παροχές του Τσίπρα θα είχαν γίνει ήδη από το 2015”, τόνισε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, στο ρ/σ ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Τα παιδιά της Αλλαγής” με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιάννη Κολοκυθά και συμπλήρωσε πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαβόητης “διαπραγμάτευσης" του πρωθυπουργού προ τετραετίας.

Ο Θανάσης Χειμωνάς σημείωσε πως στην πρόσφατη περιοδεία του Ποταμιού στην Μακεδονία συνάντησε πολύ φιλικό κόσμο. Κανείς δεν επιτέθηκε, κανείς δεν αποκάλεσε "προδότες" τους ανθρώπους του Κινήματος κάτι που δείχνει πως οι πολίτες “έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι είναι, στα αλήθεια, αυτή η συμφωνία”. Εξέφρασε την πεποίθηση, μάλιστα, πως το Ποτάμι έχει κέρδος μακροπρόθεσμα αφού, όπως είπε: “Πολλοί συμπατριώτες μας που ήταν υπέρ της και εκτίμησαν την στάση του”.

Υπογράμμισε πως το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη των εκλογών από τη στιγμή που υπάρχει πολύς κόσμος που μοιράζεται τις ιδέες του και που συμφωνεί μαζί του, ενώ σημείωσε πως “όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν πως κάτι καλό συμβαίνει στο συγκεκριμένο κόμμα”.

Τέλος, αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ξεκαθάρισε πως “η συνέχεια των ενταξιακών διαδικασιών της Τουρκίας στην Ε.Ε. θα δώσει κίνητρα για τον εκδημοκρατισμό της χώρας, ενδεχομένως και στον τουρκικό λαό να ξεφορτωθεί τον Ερντογάν”.

Ακούστε το α' μέρος:

Ακούστε το β' μέρος: