13 Μαρτίου, 2015

Το Ποτάμι στην καταπολέμηση της διαφθοράς

Ποτάμι

Με τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Μαρκή, επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων και επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης του Ποταμιού.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής:

"Από την πρώτη κιόλας ομιλία μου στη Βουλή είχα δηλώσει ότι είμαστε στο πλευρό του κυρίου Νικολούδη στην προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς. Το ίδιο τού επανέλαβα και σήμερα. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Το Ποτάμι έχει συγκεκριμένες απόψεις, με τη βοήθεια και του κ. Μαρκή στα θέματα της διαφάνειας και της διαφθοράς, θέματα στην αντιμετώπιση των οποίων η Ελλάδα βρίσκεται πολύ πίσω. Ο κύριος Νικολούδης μας ενημέρωσε και συζητήσαμε για τις κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει. Μιλήσαμε για το πόθεν έσχες και για την προσπάθεια να σπάσουμε τα αμαρτωλά τρίγωνα πολιτικής - μίντια - τραπεζών και οικονομικά ισχυρών. Συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε μια συνεργασία καθώς υπάρχουν στελέχη του Ποταμιού, που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε εδώ, είμαστε στο πλευρό του υπουργού γι' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την οποία και οι δύο αποκαλούμε μεγάλη πατριωτική προσπάθεια".

m5
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, κ. Παναγιώτη Νικολούδη

theodorakis - markis - nikoloudis
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Βασίλη Μαρκή, επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων και υπεύθυνο του τομέα Δικαιοσύνης του Ποταμιού (κέντρο) και τον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη (δεξιά)