14 Σεπτεμβρίου, 2015

Το Ποτάμι λέει αλήθειες

Νίκος Νυφούδης

"Το Ποτάμι ανέλαβε ένα δύσκολο ρόλο. Να λέει αλήθειες" τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης.

"Πολλές φορές το Ποτάμι χάνει σε δημοτικότητα γιατί στηρίζει δύσκολα μέτρα και δύσκολες αποφάσεις που σήμερα ο πολίτης δεν μπορεί να καταλάβει. Αλλά το Ποτάμι επενδύει στο να αναπτυχθεί η χώρα αύριο. Κοιτάμε το αύριο" συμπλήρωσε ο Ν. Νυφούδης θέτοντας ως βασικό στοιχεία για την επόμενη μέρα να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις.

"Πρέπει επιτέλους να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις. Αν δεν δουλέψουν οι επιχειρήσεις, οι άνεργοι δεν πρόκειται να δουλέψουν" ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής προσθέτοντας πως "7 στους 10 συμφοιτητές μου έχουν φύγει στο εξωτερικό. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε πριν επιστρέψουν πίσω. Είναι το μεγάλο λάθος του πολιτικού συστήματος και απαξιώνεται από μόνο του αν δεν συγκροτήσει ισχυρή κυβέρνηση, στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχουν άνθρωποι να πάνε να ψηφίσουν".

"Το Ποτάμι παλεύει για να είναι το τρίτο κόμμα. Να είναι ο τρίτος πόλος για μια σταθερή κυβέρνηση στη χώρα... Το Ποτάμι δεν προτιμάει κανέναν. Λέει ότι θα είναι εκεί αν χρειαστεί για να υπάρχει μια κυβέρνηση στη χώρα. Δεν θα διαπραγματευτούμε ούτε για πρόσωπα, ούτε για θέσεις. Θα' μαστε εκεί να στηρίξει το Ποτάμι τις μεταρρυθμίσεις πάνω σε μια ευρωπαϊκή πορεία της χώρας" διαμήνυσε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης.

Δείτε το βίντεο:

* Ο Νίκος Νυφούδης είναι υποψήφιος Β΄ Θεσσαλονίκης