21 Μαΐου, 2019

Το Ποτάμι είναι μονόδρομος για όποιον θέλει ευρωπαϊκή λύση

Κατερίνα Μπακογιάννη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Οι Αταίριαστοι" με τον Γιάννη Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα.

“Οι αναποφάσιστοι συμπαθούν το Ποτάμι και το σύνθημα μας είναι να μην μείνουν στη συμπάθεια, αλλά να το αποδείξουν ψηφίζοντας το”, υπογράμμισε η Κατερίνα Μπακογιάννη στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ με τους Γιάννη Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα. Η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού επεσήμανε πως αυτό που πιστεύουν όλοι στο Κίνημα, ότι θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών, τώρα γίνεται πράξη, εκτιμώντας πως αναπτύσσεται μία έντονη δυναμική τον τελευταίο καιρό και κατέληξε λέγοντας πως “όποιος θέλει να ψηφίσει ένα κόμμα με ευρωπαϊκή φωνή, με καλό ευρωψηφοδέλτιο, με ευρωπαϊκές θέσεις, το Ποτάμι είναι μονόδρομος”.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη υπερθεμάτισε την άποψη πως θέλει πολύ κουράγιο για να ζεις στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας πως “οι επισκέψεις στους ψυχιάτρους έχουν αυξηθεί όχι μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά πρόκειται για ένα προγενέστερο φαινόμενο και φοβάμαι πως ακόμα δεν έχουμε βγει από την κρίση”.

Τέλος, σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα τόνισε πως προκύπτουν δύο θέματα. Το ένα είναι πως όποιος θέλει στην Ελλάδα τα σπάει, χωρίς καμία τιμωρία και το άλλο είναι πως δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές στη Δικαιοσύνη, δεν πρέπει να υπάρχει καν η υπόνοια ότι λειτουργεί με σκοπιμότητες. Καταλήγοντας υποστήριξε πως “ο Κουφοντίνας δεν είναι μόνο δολοφόνος και τρομοκράτης, είναι και αμετανόητος” και πως δεν γίνεται αντιληπτός στον κόσμο ο λόγος αυτής της παρέμβασης.

Δείτε το βίντεο: