17 Ιανουαρίου, 2019

Tο Ποτάμι είναι απολύτως συνεπές

Θανάσης Χειμωνάς

Ο Θανάσης Χειμωνάς καλεσμένος του Γιώργου Πιέρρου και του Σταμάτη Ζαχαρού στην εκπομπή «Brainstorming» του Action24, μίλησε για το επίκαιρο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπώς καθώς και για τη θέσει που στηρίζει το Ποτάμι σχετικά με αυτή.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «έωλη» τη λογική του για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απορριφθεί η Συμφωνία, η οποία είναι χρήσιμη, επωφελής και ιστορική για την Ελλάδα. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει την Συμφωνία και υπενθύμισε ότι για αυτό τον λόγο έφυγε απο το ΚΙΝΑΛ και ότι για αυτόν τον λόγο ο ίδιος εισχώρησε στο Ποτάμι.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι μόνο Πρέσπες. Τη δίνεις σε μία κυβέρνηση η οποία είναι υπεύθυνη για το δημοψήφισμα, τον διχασμό, το Μάτι, για τη βία, το τρίτο μνημόνιο, τον διχασμό, για όλη αυτή τη χυδαιότητα και κυρίως για το ξεπούλημα μίας ολόκληρης ιδεολογίας, της Αριστεράς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υποστήριξε ότι το Ποτάμι δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα και ένας από τους βουλευτές του να κρατάει αυτή την κυβέρνηση με τη ψήφο του και για αυτό ήταν απολύτως λογικό να διαγραφεί.

Δείτε το βίντεο:

*Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού