8 Μάι, 2019

Το Ποτάμι έχει πλέον καθαρό νερό

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Γιάννης Κωνσταντινίδης στο "Χ2" του Γιάννη Πολίτη στο Action24

Καλεσμένος της εκπομπής «x2» και του Γιάννη Πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 βρέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι. «Το Ποτάμι έχει πλέον καθαρό νέρο», σημείωσε αναφερόμενος στην ανασύσταση της ΚΟ του Ποταμιού και την προσθήκη δύο βουλευτών που αντικατέστησαν αποχωρήσαντες προς τη ΝΔ βουλευτές. Και πρόσθεσε ότι το Ποτάμι θα βρεθεί ενδυναμωμένο στην κάλπη των Ευρωεκλογών με όπλα τα νέα πρόσωπα στην ελληνική Βουλή και στο Ευρωψηφοδέλτιό του, αλλά και την τεκμηριωμένη πολιτική συνέπεια που επέδειξε ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σχολιάζοντας την πορεία της Άκρας Δεξιάς στις επικείμενες εκλογές, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι «η βασικότερη και πιο επικίνδυνη συνέπεια της παρουσίας αυτών των κομμάτων στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι η αγωνία απώλειας ψήφων που δημιουργούν στα κόμματα της Κεντροδεξιάς, όπως και στη ΝΔ, τα οποία μιμούμενα τη ρητορική της Άκρας Δεξιάς ουσιαστικά προχωρούν στην κανονικοποίησή της».

Σχολιάζοντας τα ζητήματα επικαιρότητας, υπογράμμισε ότι «οι διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κας. Παναγοπούλου λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αποδεικνύουν την έλλειψη ενσυναίσθησης ενός ηγέτη που αυτό-παρουσιάζεται ως εκείνος που βρίσκεται κοντά στον μέσο πολίτη». Αναφερόμενες στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ και επιστροφή της 13ης σύνταξης, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης αμφισβήτησε την εκλογική απόδοση των μέτρων αυτών, καθώς, όπως σημείωσε, «ο ωφελούμενος θα πρέπει να νοιώσει την πρακτική διαφορά που προκαλούν τα επιδόματα αυτά στην καθημερινότητά του και αυτό απαιτεί αφενός χρόνο, αφετέρου τη μη κατάργηση του αφορολόγητου ή τη μη αύξηση των τιμών, παράγοντες που δε μένουν σταθεροί».

Δείτε το βίντεο: