6 Μαΐου, 2019

Το "φαινόμενο Πολάκης" είναι αποκρουστικό

Θόδωρος Τσίκας

Ο Θόδωρος Τσίκας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, έδωσε συνέντευξη στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Θόδωρος Τσίκας διατύπωσε την άποψη ότι το "φαινόμενο Πολάκης", όχι μόνο δεν είναι αποδεκτό, αλλά αντιθέτως είναι αποκρουστικό. '' Το Ποτάμι έχει πολλές φορές τοποθετηθεί, τόσο γενικότερα για την συμπεριφορά του, όσο και ειδικά για την πρόσφατη παρέμβαση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σε σχέση με υποψήφιο ευρωβουλευτή άλλου κόμματος με πρόβλημα αναπηρίας. Γι΄αυτό και στην σχετική ψηφοφορία στην Βουλή με αφορμή το θέμα Πολάκη, το Ποτάμι θα καταψηφίσει την κυβέρνηση", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο Θόδωρος Τσίκας τόνισε ότι σε αυτές δεν κρίνεται η κυβέρνηση, ούτε ποιος θα είναι κυβέρνηση και ποιος αντιπολίτευση. Και συνέχισε λέγοντας: "Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να στείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο ένα μικρότερο κόμμα, μια ευρωπαϊκή φωνή, έναν αξιόλογο υποψήφιο. "

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Θόδωρος Τσίκας επεσήμανε ότι Το Ποτάμι έμεινε συνεπές στις θέσεις του υπερψηφίζοντας την Συμφωνία των Πρεσπών, για να μην κακοφορμίσει ένα πρόβλημα που υφίστατο από πολύ καιρό. Ανέφερε ότι το Ποτάμι δεν έκανε την "κωλοτούμπα", ενώ αντιθέτως, άλλες πολιτικές δυνάμεις που μίλαγαν για σύνθετη ονομασία και συμβιβαστική λύση στο πρόβλημα, έδειξαν ασυνέπεια καταψηφίζοντας την Συμφωνία.

Ακούστε την συνέντευξη:

*Ο Θεόδωρος Τσίκας είναι Διεθνολόγος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι.

Σχετικά