10 Απριλίου, 2017

Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εθελοντές συγκεντρώνουν Φάρμακα για Κοινωνικά Φαρμακεία

Το Ποτάμι Πειραιά

Με μία πολιτική πράξη που έχει κοινωνικό χαρακτήρα τα Μέλη και οι Φίλοι του Ποταμιού τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, συγκεντρώνουν φάρμακα μπροστά από δεκαέξι διαφορετικά Δημαρχεία του λεκανοπεδίου για τα Κοινωνικά Φαρμακεία Δήμων και ΜΚΟ που τα έχουν ανάγκη.

Η Τοπική Ομάδα από το Ποτάμι Πειραιά έχει έρθει σε επαφή με φορείς και η παράδοση των προσφορών θα γίνει στο mini-van του κινήματος τη Μεγάλη Δευτέρα από τις 10:30 έως τις 11:00 το πρωί.

Νωρίτερα στις 9:30 θα γίνει ανάλογη προσφορά μπροστά από το Δημαρχείο Νίκαιας -Ρέντη και στις 11:30 θα συνεχιστεί η δράση στο Δημαρχείο Κορυδαλλού.

Στις 13:30 το mini-van με εθελοντές από το Ποτάμι Δυτικής Αθήνας θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, στις 14:30 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, στις 16:00 στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων. Στις 15:30 το αυτοκίνητο του Κινήματος με εθελοντές της Δυτικής Αττικής θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Λιοσίων.

Οι δράση συγκέντρωσης φαρμάκων θα συνεχισθεί τη Μεγάλη Τρίτη μπροστά από τα Δημαρχεία Βούλας -Βάρης -Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης, Χολαργού, Χαλανδρίου, Κηφισιάς και Εκάλης.

Στις δράσεις θα παρευρίσκονται Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Επικεφαλής Δημοτικών Συνδυασμών.

Σχετικά