19 Ιουνίου, 2015

Θα πρέπει να πιέσουμε για παραμονή στο ευρώ

του Παναγιώτη Πασπαλιάρη Αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι το να εμπλακούμε στην πολιτική αντιπαράθεση και, ειδικότερα, στην κομματική αντιπαράθεση.

Ο Παναγιώτης Πασπαλιάρης, στέλεχος του Ποταμιού, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Blue Sky. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα και ειδικά η κοινωνία και επεσήμανε πως δεν θα πρέπει να εμπλακούμε στην πολιτική αντιπαράθεση και ειδικότερα στην κομματική αντιπαράθεση.

«Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στον κόσμο για ποιόν λόγο θα πρέπει να πιέσει για παραμονή στο ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, σχολίασε πως οι Έλληνες μέσα από τη δουλειά και την καινοτομία, μέσω των εξαγωγών που πρέπει να επιδιώξουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχει γεννήσει η κρίση.

Στη συνέχεια προέτρεψε, μεταξύ άλλων, να πάρουν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να αναλογιστούν τις συνέπειες των επιλογών τους σε μια συγκυρία τόσο κρίσιμη όσο αυτή που αντιμετωπίζει η χώρα αυτό το διάστημα.

Δείτε βίντεο της συνέντευξης:

[youtube id="APHtGG2s4xU"]

[youtube id="eIilkcPKZw0"]

* Ο Παναγιώτης Πασπαλιάρης είναι στέλεχος του Ποταμιού

19 Ιουνίου 2015, Blue Sky