16 Μαΐου, 2019

Θα ήταν κρίμα να καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ τον “μεσαίο χώρο” που τόσο πολέμησε

Θανάσης Χειμωνάς

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.

“Είμαστε σχετικά ασφαλείς σε σχέση με την Τουρκία και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε ακόμα μέλος της Ε.Ε.” επεσήμανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποτάμιου Θανάσης Χειμώνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης. Αφήνοντας αιχμές στον ευρωσκεπτικιστικό λόγο που εξέφραζαν οι νυν κυβερνούντες, ανέφερε πως “αυτό είναι καλό να το θυμούνται εκείνοι που ήθελαν να μας βγάλουν εκτός την περίοδο 2010-15”.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές και στην πορεία του Κινήματος, παρουσίασε τις δυσκολίες που έχει κόμμα με μετριοπαθή λόγο, που λέει αλήθειες που ενοχλούν, να φτάσει η φωνή του στον κόσμο, και συμπλήρωσε πως “ο Έλληνας έχει μάθει να του χαϊδεύουν τ' αυτιά”. Ωστόσο, εκτίμησε πως υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή εν δυνάμει ψηφοφόρων του Ποταμιού και “το μεγάλο στοίχημα για μας σε αυτές τις εκλογές είναι να τους αγγίξουμε, να τους πούμε πως λέμε και σκεφτόμαστε το ίδιο με αυτούς”.

Τέλος, είπε πως θα ήταν κρίμα να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τον “μεσαίο χώρο” που τον πολέμησε με την διακυβέρνηση του και εξέφρασε την ανάγκη “το Ποτάμι να είναι ισχυρό τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις Εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν”.

Ακούστε το ηχητικό: