16 Ιουνίου, 2015

Τεράστια ευθύνη της κυβέρνηση αν δεν έρθει συμφωνία

του Στρατή Μούγερ Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κάνουμε καταλογισμό ευθυνών αλλά να κρατήσουμε την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης.

Στο MEGA και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega βρέθηκε ο Στρατής Μούγερ πολιτικός υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνισμού και ΜμΕ.

«Ξεκινήσαμε με μία λογική να φέρει η κυβέρνηση καλύτερη συμφωνία και έχουμε φτάσει να μιλάμε για μία πολύ χειρότερη συμφωνία λόγω της κακής διαπραγμάτευσης». Αν βρεθούμε εκτός Ευρώπης είναι τεράστια ευθύνη της κυβέρνησης είπε ο κ. Μούγερ και πρόσθεσε πως αν και φταίει η κυβέρνηση αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι ο καταλογισμός ευθυνών αλλά να βρεθεί μία λύση ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης.

Στο ασφαλιστικό και τις πρόωρες συντάξεις αναφέρθηκε ο κ. Μούγερ και είπε πολύ συγκεκριμένα ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει για την κατάσταση που επικρατεί και ότι δεν είναι ευθύνη του τα 7,5 δις που χάνονται κάθε χρόνο δυστυχώς δεν κάνει τίποτα για να την αλλάξει. Ενώ δηλαδή φταίνε οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ακουμπάει καθόλου την κατάσταση.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή:

[youtube id="THHXstOrPIU"]

* Ο Στρατής Μούγερ είναι πολιτικός υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνισμού και ΜμΕ.

16 Ιουνίου 2015, MEGA